Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа Ромео 145 1.3 Boxer

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа Ромео 145 1.3 Boxer

Здравейте!
    Може ли да ми кажете мнения за колата,че от скоро съм с книжка и с тази количка и съм начинаещ...
    И имам въпрос...колко струва странично огледало?
    Alfa Romeo 145 1.3 Boxer

огледало

отопляема ли е, и електрическо ли е?

Comment

Re: огледало

Първоначално публикувано от alra
      отопляема ли е, и електрическо ли е?
      Отопляема е...а дали е електрическо незнам...май не...
      Alfa Romeo 145 1.3 Boxer

Comment

огледало

има значение дали е електрическо и дали е отопляемо, заради това с колко крачета е. Ако ги има и двете е със 7 крачета. Най-евтино е в интеркар. Миналата година беше 100 лв.

Comment

да си я караш със здраве и много безавариини километри за напред, моята е същата прилична количка е зависи какво очакваш макс спийд при мен точно 200км/ч с газ до ламарината посока итал феста
          Lexus Is200
          Honda CBR 600 F4i

Comment

кво си му направил на твойто . може да има варянт за оправяне ...щото 100лв не са малко .. а иначе честито
            ALFA ROMEO 145. 1,6 Boxer. 96

Comment

а като питаше отностно самата кола ... боксер мотора е малко капризен ..сменяй му маслото на по малко от 10000 и го следи винаги да е в нормата никога на минимум защото тва им е каприз .... и не му раздавай често ръчки че боксера май не е от най издръжливите иначе е мн яко на място прекъсвача как клати колата ,, поне при 1.6 е така

Comment

Първоначално публикувано от Jororacing
                а като питаше отностно самата кола ... боксер мотора е малко капризен ..сменяй му маслото на по малко от 10000 и го следи винаги да е в нормата никога на минимум защото тва им е каприз .... и не му раздавай често ръчки че боксера май не е от най издръжливите иначе е мн яко на място прекъсвача как клати колата ,, поне при 1.6 е така
                ааа тос пък... недеи плаши човека караи си го как си знаеш само без ръчки на студено
                Lexus Is200
                Honda CBR 600 F4i

Comment

е да признавам си малко прекалих ама за добро е... иначе тва за ръчка на студено мн добре го добави бях забравил ... но и тва дето ви казвам за маслото е истина амм мене как ме наплашиха като я взех мойта ама се 1

Comment

Първоначално публикувано от J_I_V_K_O
                    да си я караш със здраве и много безавариини километри за напред, моята е същата прилична количка е зависи какво очакваш макс спийд при мен точно 200км/ч с газ до ламарината посока итал феста
                    Как ги вдигна тия 200 и то с газ, при условие, че максималната скорост за тоя автомобил е 187 км/ч.
                    Alfa 146, 1,4 TS, 97, gas

Comment

аз на мойта също и правих 200 скоро ... 1,6 боксер

Comment

Или много ви лъжат скоростомерите, или спите нощем с отгънати крачета
                        AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                        Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от evro82
                          Първоначално публикувано от J_I_V_K_O
                          Как ги вдигна тия 200 и то с газ, при условие, че максималната скорост за тоя автомобил е 187 км/ч.
                          Абе човека има в предивид, че дава газ до ламарината, а не друго
                          Четете бре хора
                          --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                          sigpic

Comment

Посмалии, Живко...до коя ламарина? И аз искам, ама сега като си купя 166 -тогава. Колкото до огледалото, не съм видял 145 1.3 с подгрявка, поне за сега.

Alfa Romeo 145 1.3 Boxer, Fiat Uno 1.1 Fire, Fiat Ducato 2.5 D - Camping car

Comment

Първоначално публикувано от stelt
                              Или много ви лъжат скоростомерите, или спите нощем с отгънати крачета
                              Или твойта не е в ред, защото и аз съм правил 200, ако много държиш ще ти дам клипче да гледаш!
                              Lexus IS200

Comment

Working...
                              X